dissabte, 22 de març del 2014

Capitania 2015

Els Bokimolls estem d'enhorabona, ahir a la Germocril es votà a favor de la nostra proposta per a l'ordre de les capitanies amb un resultat de 8 vots a favor, 1 en contra i 2 abstencions, en conseqüència la capitania del 2015 serà representada per la nostra filà, els Bokimolls.
Pensem que l'ordenació mitjançant l'alternança dels dos bàndols és la correcta i hem intentat defensar aquesta postura amb la major coherència que ens ha sigut possible, per tant creguem que ha guanyat no sols la nostra filà, sinó totes, perquè aquesta mesura ens beneficia a tots per igual com a integrants de la festa de Moros i Cristians de Llutxent
Sols ens queda manifestar la nostra alegria pel resultat i agraïm a la resta de filades el seu suport, de segur que no defraudarem amb la realització de la capitania. Gràcies de tot cor.
Amunt Bokimolls.

5 comentaris:

  1. Han guanyat les filaes cristianes i no tots els festers. Amb esta mesura hi ha una descompensació grandíssima entre els dos bandols. Les filaes cristanes faran moltes més capitanies que les mores. Però avant de tot, visca la nostra festa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I que passarà si desapareixen comparses mores? No es poden planificar les capitanies fins 2069, perque no saps qui estarà els propers anys i qui no. Per tant el millor es mantindre l'arternància i ja vorem qui fa mes capitanies. En els quasi 30 anys que soc fester, han canviat molt les comparses a Llutxent, tant en número total com en número per bàndol.
      Bones festes a tots!

      Elimina
  2. Ho acabe de llegir i no m'ho puc creure!! Com es poden pendre decissions tan equivocades i dir que és el millor per a tots? La festa amb este tipus de decissions perd, no guanya!
    Estic completament d'acord amb el comentari anterior!!!
    Tots no anem a ser iguals!

    ResponElimina
  3. En primer lloc gràcies per participar al nostre blog, és un plaer rebre a gent siga quin siga el seu posicionament respecte a la nostra filà. Hem dit en tot moment que és el nostre punt de vista i convicció defensar la proposta que presentarem i no pensem en absolut que estiga equivocada. A títol personal no pense que els dos bàndols estiguen tan descompensat com dius, és únicament una filà mora més que cristiana(6-5), per tant són dos anys de diferència el que hi ha entre les cristianes i mores, també vull recordar que aquesta decisió no ha estat presa únicament pels Bokimolls, es dugué a una junta a la Germocril on es votà per TOTES les filades amb un resultat de 8 a favor, 1 en contra i 2 abstencions, igual la que estava equivocada era l'altra proposta. També agrairia poder dirigir-me a un nom, la gent podria pensar que opinar des d'un "anònim" és molt fàcil i no és la finalitat d'aquest blog. De nou moltes gràcies per opinar.

    ResponElimina
  4. No es calfes el cap es la mateixa gent de sempre,ells entre ells tots els anys es barallen , pasem dells i de les seues parauletes de sempre i no cal que posen el nom esta masa clar qui es.Els de sempre!

    ResponElimina